VšĮ Alytaus turizmo informacijos centras

Kino seansas „Agentė“ po atviru dangumi!

Filmai

Trumpai apie filmą:
Žanras: Trileris
Sukurta: JAV, Izraelis
Režisierius: Yual Adler
Trukmė: 1h 56 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Aštraus siužeto trileris „Agentė“, pasakojantis apie slaptas misijas karščiausiuose pasaulio taškuose atliekančią moterį, bandančią suderinti beprotiškai pavojingas pareigas ir netikėtai užsimezgusį slaptą meilės ryšį.

Izraelio žvalgybos tarnybos „Mossad“ strategas Tomas (akt. Martin‘as Freeman‘as), darbui Teherane, pasirinkęs agentę Reičelė (akt. Diane Kruger) vykdyti ypatingos paskirties misijas, niekada neabejojo savo sprendimu.

Ji – slapta agentė, turinti aukščiausio lygio karinį pasirengimą, geba susikalbėti įvairiomis pasaulio kalbomis, jos nesaisto jokie šeimyniniai santykiai, ji prisitaiko prie sudėtingiausių situacijų, o slaptosios tarnybos apie ją neturi jokių duomenų. Tad Reičelė yra tas asmuo, kurią infiltruoti į „Mossad“ veiklą – visiškai patikima.

Išsiųsta į Irano sostinę Teheraną ji imasi naujo vaidmens – prisidengdama anglų – prancūzų kalbos mokytoja, Reičelė vykdo „Mossad“ paskirtas užduotis. Viena jų – infiltruotis ir užmegzti glaudžius ryšius su Farhadu Razavi (akt. Cas Anvar), kurio įmonė tiekia aukštųjų technologijų įrangą Irano kariuomenei. Tikrasis operacijos tikslas – slapta klausytis ir rinkti duomenis apie įmonės vykdomą veiklą. Tačiau viską apsunkina tarp užsienietės agentės ir žaviojo pleibojaus Farhado užsimezgęs aistringas romanas. Iš jo pasakojimų Reičel sužino, kad „Mossad“ organizacijos veikla paremta kruvinais įstatymais. Vardan savo tikslo organizacija pasiruošusi žudyti kiekvieną žmogų, nepaisydama jo rasės, lyties ar amžiaus. Reičelė gauna įsakymą atvilioti Farhadą į Berlyną ir perduoti organizacijos „Mossad“ žinion.

Jai patikėta užduotis tampa itin pavojinga ir nenuspėjama, kurią slaptoji agentė nusprendžia nedelsdama nutraukti. Ji pasiunčia slaptą žinią žvalgybininkui Tomui, kuris ją turi atšaukti iš operacijos ir kuo skubiau pargabenti namo, tačiau žavioji agentė dingsta be pėdsakų...

Treilerį galite pamatyti čia: https://www.youtube.com/watch?v=BohQ70hr7Pg

------
Nepamirškite su savimi atsinešti pledą ar kėdes, gerą nuotaiką, laikytis atstumų, asmens higienos reikalavimų ir kosėjimo, bei čiaudėjimo etiketo. ;)