VšĮ Alytaus turizmo informacijos centras

Kikbokso šventė „Bushido SWAT“

Sportas

„Bushido SWAT“ – unikali platforma, kurioje gerai pasirodęs kovotojas gali tapti „King of kings“ ir „MMA Bushido“ projektų dalimi – kviečia į šventę Alytaus sporto ir rekreacijos centro (ASRC) arenoje. Čia balandžio 27 dieną galėsime pamatyti geriausius Lietuvos kikbokso talentus, kurie varžysis dėl titulų ir garbės.
„Bushido SWAT“ turnyre kovotojai save išmėgins pagal mėgėjų taisykles dėvėdami visas sportines apsaugas – „K-1”, MMA, „Bushido ZST”, bokso, graplingo.  

„Esame laimingi sugrąžinę aukščiausio lygio renginį į Alytų. Šis turnyras – ne tik proga žiūrėti įspūdingas kovas, bet galimybė palaikyti, skatinti Lietuvos kikbokso talentus. Tai bus nepakartojamas vakaras, pilnas adrenalino ir įspūdžių, kurį verta išgyventi”, - sako vienas iš renginio organizatorių Donatas Butrimas.   
Pasak jo, „Bushido SWAT“ turnyruose vyksta ne tik atrankinės, bet ir naujokų kovos, jose pasisemti patirties registruojasi ir gerai žinomi sportininkai.   
Organizatorių žiniomis, balandžio 27-osios turnyre Alytuje galėsime išvysti gerai žinomus kovotojus iš stipriausių Lietuvos kovos menų klubų – ne tik  Alytaus „Ronino” (treneris D.Butrimas) bei „2 vilkų“ (tren. Kęstutis Kavaliauskas), taip pat ir „Cunamio“, „Dainralfo”, „Faiterio“, „Fighters land”, „Rings“,  „Sparta gym” ir kitų.