VšĮ Alytaus turizmo informacijos centras

DJ NIGHT „Tinklas“ | GARDAS | 04-26 | 21:00 | N-18

Vakarėliai

Garde – išskirtinis vakaras! Net 4 DJ pasirodymai, 4 valandos geros muzikos kiekvieno skoniui. Prieš ateidamas nepamiršk asmens dokumento, nes šįkart DJ NIGHT skirtas tik N-18. Atidarysime naują erdvę, kurioje turėsite galimybę įsigyti gėrimų.
AURIJA IR RAMINTA. House muzikos žanro mėgėjų Aurijos ir Ramintos duetas, susikūręs iš geros nuotaikos ir noro dalintis ja su kitais.
ALGIRDAS ČESNULEVIČIUS. Jaučiantis aistrą old school muzikos ritmams, technikai ir eksperimentavimui su techniniu miksavimu. House, progressive house, techno, drum and bass, breakbeet stilių maišymas seto metu.
RIDAS FOMINAS.  Ridas Fominas – didžėjus, prodiuseris, DJ Pamokos Vilniuje studijos vadovas.
DJ ELFAM.  Dj, renginių organizatorius ir BMSS Records atstovas ELFAM, į gimtąjį miestą ir erdves, kuriose pirmus kartus susidūrė su elektronine muzika, atvyks pasikrovęs psichodelinio transo bagažo, kurį rinko aktyviai dalyvaudamas psytrance scenoje.

* Renginyje bus fotografuojama ir (ar) filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ir (ar) vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ir (ar) vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ir (ar) žiniasklaidos priemonėse.