Dzūkų alaus darykla įsikūrusi Alytuje, Vilniaus g. 35, pradėjo veiklą 2017 m. Maža, šiuolaikiška alaus darykla, kurios tikslas – virti itin kokybišką ir skanų alų. Kiekvieno jų sukurto alaus pagrindas ir siela – aukščiausios kokybės ingredientai ir meilė. Alaus gamybai Naudojami kokybiški salyklai, apyniai, mielės ir vanduo. Sezoninis alus turi natūralių ingredientų: vaisių žievelių, ekologiško medaus, vaisių ir uogų. Kiekvienos alaus rūšies receptas yra unikalus, sukurtas pačių. Alus gaminamas pagal tradicijas, todėl jis nepasterizuotas ir nefiltruotas.
Dzūkų alaus restoranas organizuoja ekskursijas po alaus daryklą. Apsilankymo metu gidas supažindins su visais alaus virimo etapais.
Atsiliepimai